flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова апеляційного суду Чернівецької області Микола Олійник з черговим робочим візитом відвідав Новоселицький районний суд

19 листопада 2013, 11:37

Голова апеляційного суду Чернівецької області Микола Олійник

з черговим робочим візитом відвідав

Новоселицький районний суд

 

 

15 листопада 2013 року голова апеляційного суду Чернівецької області Олійник М.В., та його заступник Петлюк В.І. разом з делегацією суддів Жовтневого районного суду м. Дніпропетровськ на чолі з головою суду Гончаренком В.М. відвідали Новоселицький районний суд.

В рамках візиту гості з Дніпропетровська ознайомились з організацією стану роботи Новоселицького районного суду по відправленню правосуддя, зі створеними умовами для працівників суду та його відвідувачів.

Суддя Дутка М.С.  та голова Жовтневого районного суду м. Дніпропетровська Гончаренко В.М. обмінялись думками по застосуванню норм нового КПК України.

Голова Чернівецького апеляційного суду Олійник М.В. в ході зустрічі звернув увагу суддів на підвищення їх відповідальності при здійсненні правосуддя, на ефективність розгляду справ, та зокрема на належний контроль з боку голів суду за діяльністю суду, з метою підвищення його авторитету серед населення.