flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перемогла дружба

09 грудня 2013, 10:14

6 грудня 2013 року  в манежі ФОСК Прикарпаття" (м.Коломия). відбувся товарищеский футбольний  матч  між  суддівських команд Івано-Франківської та Чернівецької областей.   В цікавій, напруженій та безкомпромісній боротьбі перемогу здобула команда Івано-Франківщини - 6:2. До слова, на матчі активно вболівали за своїх голови Апеляційного суду Івано-Франківської та Чернівецької областей Надія Стефанів та Микола Олійник. 

          Обидві команди досить активно розпочали гру. Щоправда, на старті поєдинку до загострення безпосередньо біля воріт доходило не часто. Відкрити рахунок вдалось гостям. Провівши швидку контратаку, буковинці завершили її влучним ударом в самісінький кут воріт. Господарі досить швидко зрівняли рахунок. В першому таймі команди ще встигли обмінятися забитими м'ячами. 2:2 - саме з таким рахунком суперники пішли перепочити.

          А от другий тайм на багато активніше провела команда Івано-Франківщини. Вдало діючи в захисті, "червоно-чорним" вдавалося регулярно торбувати голкіпера гостей. В підсумку,  господарі в цікавій боротьбі здобувають перемогу - 6:2

          Та як відомо, в таких товариських матчах завжди перемагає дружба, що й було доведено по завершенню гри. За  команду Чернівецької області зіграв голова Новоселицького районного суду.