flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення щодо відсутності належного фінансування діяльності

04 березня 2020, 10:16

Найголовнішим критерієм якісного здійснення судочинства є своєчасний розгляд справ. Проте цього року суди України зіштовхнулись з проблемою, яка може спричинити збільшення строків розгляду справ.

У зв’язку з відсутністю належного фінансування суд не в змозі надсилати поштою судові повістки та процесуальні документи по причині відсутності знаків поштової оплати (марок).

Для того, щоб мінімізувати негативні наслідки недофінансування, які виливатимуться у затягування розгляду судових справ через неявку учасників з причини неналежного їх повідомлення, Новоселицький районний суд просить учасників судових справ використовувати сучасні альтернативні способи отримання інформації з суду:

    - при подачі документів в канцелярії суду давати згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону, а також на отримання електронних листів, вказуючи свою електронну пошту. Зразки данних заяв будуть пропонуватись при подачі документів до суду. Також ви можете іх знайти за посиланням https://nv.cv.court.gov.ua/sud2407/12/

Просимо вибачення за тимчасові незручності та сподіваємось на розуміння.