flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою суду проведена зустріч з активістами Новоселицької районної громадської правозахисної організації Народний контроль влади "За рідну Новоселиччину"

07 березня 2014, 13:44

          06 березня 2014 року головою Новоселицького районного суду Дутка М.С. проведена зустріч з активістами Новоселицької районної громадської правозахисної організації Народний контроль влади "За рідну Новоселиччину» Істратієм О.В., Мельничуком О.М., Бєліковим В.В.

          Голова суду ознайомив активістів зі станом судочинства в районі. З боку активістів були висловлені побажання, щоб суд надалі здійснював правосуддя в районі оперативно та прозоро.

          Також було обговорено ряд кандидатур від даної громадської організації для включення їх до списку народних засідателів. В той же день головою суду було направлено відповідне подання в Новоселицьку районну раду для включення узгоджених кандидатур до списку народних засідателів Новоселицького районного суду.

          Сторони зустрічі прийшли до висновку, що такі зустрічі будуть проводитись систематично, метою яких є захист Конституційних прав і свобод громадян та покращення роботи суду по здійсненню правосуддя.